Leesbaarheid:

Werk mee aan de P3NL kennisagenda

Onderzoekers en klinische professionals gezocht

P3NL is momenteel bezig met het opstellen van een kennisagenda. De kennisagenda zal beschrijven welke nieuwe wetenschappelijke kennis nodig is om cliënten in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) de beste zorg te bieden. De kennisagenda wordt vervolgens door organisaties als ZonMw gebruikt om te besluiten waar onderzoeksgelden naartoe moeten gaan.

In het voorjaar hebben we een survey uitgestuurd, waarin professionals en onderzoekers de gelegenheid hebben gehad hun kennisvragen te benoemen. In de komende periode moeten deze vragen worden geprioriteerd in een top 10. We willen dit doen in een bijeenkomst waarin professionals, cliënten en onderzoekers samenwerken aan een advies. Om dit op een gedegen wijze te doen is het wenselijk dat alle elf P3NL-verenigingen vertegenwoordigd zijn bij de bijeenkomst. Wij zijn dan ook op zoek naar ongeveer vier leden van elke vereniging die willen meewerken.  Dat kunnen mensen zijn die als onderzoeker werken, maar we zijn ook nadrukkelijk op zoek naar klinische professionals.

De prioriteringsbijeenkomst zal plaatsvinden op 21 november tussen 18:00 en 21:00 (inloop met broodjes om 17:30), bij BCN Utrecht Centraal, op loopafstand van station Utrecht CS.

Als je wilt deelnemen aan deze bijeenkomst, meld je dan aan bij je vereniging of bij Mieke Ketelaars, secretaris Kennisagenda, via m.ketelaars@vgct.nl. Vermeld in je mail of je onderzoeker of behandelaar bent en in één of twee woorden je expertisegebied.