Leesbaarheid:

Terugblik webinar AVG en AVG OK Vignet

Laat je cliënten zien dat je zorgvuldig met hun gegevens omgaat

Geslaagd webinar

Op 24 maart organiseerden P3NL en de Stichting AVG een webinar voor pedagogische en psychologische professionals. We behandelden vragen als:

  • Hoe voorkom je een datalek en wat doe je als er onverhoopt toch een datalek is?
  • Wat te doen bij controles en steekproeven van de Autoriteit Persoonsgegevens?
  • Hoe verhouden de AVG en specifieke wetgeving zoals de WGBO zich tot elkaar?
  • Zijn er regels voor het gebruik van tools voor beeldbellen en veilig mailen?
  • De grootste gevaren van phishing en hoe je het kunt herkennen
  • Vernieuwingen in het AVG-programma

Je kunt de presentatie van het webinar bekijken, het webinar is niet opgenomen.

nieuw: AVG OK Vignet

Cliënten moeten erop kunnen vertrouwen dat er zorgvuldig met hun persoonsgegevens wordt omgegaan. Met het AVG OK Vignet laat je dat zien. Dit vignet geeft cliënten het vertrouwen dat ze nodig hebben. Het laat zien dat er goed wordt omgegaan met hun persoonlijke gegevens. 

Laat zien waar je voor staat

Cliënten willen dat hun persoonsgegevens veilig zijn als ze die aan een organisatie  toevertrouwen. Ze willen er zeker van zijn dat hun privézaken en medische informatie in goede handen zijn. Met AVG OK laten organisaties en praktijken zien dat ze zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens. Het vignet geeft aan dat de organisatie op een overzichtelijke, gestructureerde manier regelmatig aandacht heeft voor de AVG.

AVG OK vignet nu gratis voor aangesloten professionals

Het AVG OK vignet wordt uitgereikt door de Stichting AVG via deelnemende partners aan bedrijven, praktijken, organisaties en verenigingen waarvan is vastgesteld dat ze voldoen aan de voorwaarden. Ben jij al deelnemer aan AVG-Programma? Als je het programma hebt ingevuld en actief gebruikt mag je het AVG OK vignet voeren. Voor leden van de verenigingen in P3NL (die het AVG-Programma gebruiken) is deelname aan het AVG OK vignet kosteloos.
Ben je nog geen deelnemer van AVG-Programma? Als je je nu aanmeldt, kun je ook kosteloos gebruik maken van het AVG OK vignet.

Ledenvoordeel

Professionals die zijn aangesloten bij een of meerdere verneigingen van P3NL betalen 60,- euro ex btw voor het AVG-programma (normaal tarief €200) 

Aanmelden?

Het programma is aan te vragen via de aanmeldpagina van het AVG-programma. 

https://www.avg-programma.nl/aanmelden-p3nl  

Het AVG OK Vignet is het middel om te laten zien aan jouw klanten dat er zorgvuldig en veilig wordt omgesprongen met persoonsgegevens.

Voor meer informatie over het AVG OK vignet kun je terecht op:

www.avg-programma.nl

https://www.stichting-avg.nl/avg-ok